Despre noi

SC Auto Valmi SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1993 in Buzau, ce are ca principal obiect de activitate transportul de persoane pe rute interne si internationale. Societatea este inregistrata la registrul comertului buzau cu nr. j10/43/1993, avand sediul in Buzau, strada Alexandru Marghiloman nr. 145. In cei 20 ani de existenta am acumulat experienta necesara asigurarii unor servicii de calitate la un pret accesibil. Prin atentia la detalii, profesionalism, respect fata de clienti si parcul auto detinut reusim intotdeauna sa va aducem la destinatie in conditii de confort si siguranta maxima.

Parcul auto este alcatuit din masini marca  Mercedes  de utima generatie, acestea fiind echipate cu aer conditionat, instalatie de climatizare, toate pentru confortul dumneavoastra.

Cursele interne efectuate de catre SC Auto Valmi SRL se desfasoara pe urmatoarele trasee:

Buzau Marghiloman – Ramnicul sarat

Buzau sud – Pogoanele – Bragareasa

Pe langa transportul de persoane, SC Auto Valmi SRL va poate oferii servicii de inchirieri auto pentru grupuri de persoane, servicii de vanzari auto, servicii de coletarie rapida precum si vanzari anvelope si vulcanizare

Updated: decembrie 23, 2022 — 12:56 pm