Dezmembrari Auto Buzau

Dezmembrari Auto Buzau

Auto Valmi SRL este specializată în dezmembrări auto și oferă o gamă largă de piese auto pentru o varietate de mărci și modele de autovehicule.
Auto Valmi SRL este una dintre cele mai cunoscute firme de dezmembrări auto din Buzău și are o experiență bogată în domeniu. Compania dispune de un depozit mare de piese auto, care este actualizat regulat cu noi piese provenite de la autovehicule dezmembrate recent.
Personalul bine instruit și experimentat de la Auto Valmi SRL poate oferi consultanță și asistență tehnică clienților în alegerea pieselor potrivite pentru autovehiculele lor. Fiecare piesă este verificată și testată pentru a asigura calitatea și funcționarea corectă. Prețurile oferite pentru piese auto sunt competitive și transparente, astfel încât clienții să poată fi siguri că primesc cel mai bun raport calitate-preț.
Serviciile de dezmembrare auto oferite de Auto Valmi SRL includ dezmembrări pentru autoturisme, autoutilitare, camioane și remorci. Compania oferă o gamă largă de piese auto, inclusiv motoare, cutii de viteză, suspensii, elemente de caroserie și multe altele. Clienții pot beneficia de o selecție vastă de piese auto, ceea ce face ca Auto Valmi SRL să fie o alegere excelentă pentru oricine caută piese auto de înaltă calitate în Buzău și împrejurimi.
În concluzie, Auto Valmi SRL oferă servicii de dezmembrare auto de calitate, cu prețuri competitive și cu un personal bine instruit și experimentat. Compania este o alegere excelentă pentru oricine caută piese auto de înaltă calitate în Buzău și împrejurimi.

Dezmembrari Camioane Buzau
Dezmembrari Autoutilitare Buzau
Dezmembrari Autoturisme Buzau
Dezmembrari Remorci Buzau
Adresa parc auto / dezmembrari auto Buzau :
E85 KM 6  ,Com.Vadu Pasii,Sat Gura Calnaului,BUZAU
Telefon contact : 0742.247.555

PARC AUTO DEZMEMBRARI AUTO BUZAU

 

YouTube video