Coletarie Rapida

coletarie-rapida

  SC Auto Valmi SRL ofera servicii de coletarie rapida pe traseele pe care efectueaza curse regulate interne si internationale.

Va rugam cititi informatiile de mai jos cu atentie:

*Ambalare

– Fiecare expediere trebuie pregatita in conditii de securitate, de catre client si aceasta trebuie protejata impotriva actiunilor neautorizate in timpul ambalarii, depozitarii si transportului inainte de a fi preluata.

Responsabilitatea ambalarii necorespunzatoare a expedierii precum si deteriorarea continutului din aceasta cauza revine exclusiv expeditorului. Reparatii Turbosuflante

Ambalajele trebuie sa fie cele speciale, puse la dispozitie de catre fabricant, sau pentru:

– echipamente electronice: ambalaj de carton cu interior din polistiren sau alt material protector;

– marfuri casante: ambalaj de lemn cu interior din polistiren sau alt material protector sau ambalaj ce asigura rigidizarea;

– lichide imbuteliate in sticle: ambalaj special pentru sticle;

– lucrari de arta, instrumente muzicale: ambalaj de lemn;

– sticlarie: ambalaj de lemn sau carton presat cu interior din polistiren sau alt material protector;

– CD-uri, dischete, filme: ambalaj de plastic sau carton.

*Marfuri interzise

Nu acceptam la transport marfurile periculoase sau interzise de lege, in acord cu specificatiile sau regulamentele interne sau internationale referitoare la transport.

– animale vii, arme de foc, munitie, substante toxice inflamabile si sau explozive, produse perisabile, obiecte de patrimoniu, aur, argint, pietre pretioase, bani, droguri, fluide umane (sange, plasma,etc.), cadavre, ramasite umane, marfuri care circula sub carnet TIR.

Marfuri periculoase: marfurile care fac parte din lista prevazuta la cap. 3.2 din anexa A la Acordul european referitor la transportul rutier international al marfurilor periculoase (A.D.R.), incheiat la Geneva la 30 septembrie 1957, la care Romania a aderat prin Legea nr. 31/1994.

NU ne asumam raspunderea pentru obiectele a caror declaratie nu corespunde realitatii.

NU raspundem pentru transportul obiectelor casante sau fragile daca nu sunt ambalate in ambalaje corespunzatoare. SC Auto Valmi S.R.L. se angajeaza sa respecte confidentialitatea fata de expeditor sau destinatar. Ne revine responsabilitatea de a transporta in bune conditii orice colet